Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde FETÖ kapsamında 39 kişinin ilişiği kesildi
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ'de açmış oldukları FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bugüne kadar 39 personelin kurumları ile ilişkisinin kesildiğini açıkladı.
Aynı şekilde DESKİ’den de 4 personelden 2’si açığa alınıp, 2’sinin hizmet akdi sona erdirildi. DESKİ’deki toplam sayı ise 15 oldu.
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ'de açmış oldukları soruşturmalar kapsamında bugüne kadar 39 personelin kurumları ile ilişkilerinin kesildiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “FETÖ ile en ufak irtibatı olan kimsenin kurumlarımızda yeri yok. Bu konuda kararlıyız ve temizlik çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.
“Mücadelemiz kararlılıkla sürecek”
15 Temmuz gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri’nin mensubu gibi görünen ihanet çetesi FETÖ’nün gerçekleştirmeye çalıştığı alçak girişimin Türk milletinin iradesi ile püskürtüldüğünü kaydeden Başkan Zolan, “Milli irademize kast eden tüm hainlere karşı mücadelemiz her yerde devam edecektir. Vatanına ihanet eden bu alçak terör örgütü ile bağlantısı olanların hiçbir zaman kurumlarımızda barınmalarına izin vermeyeceğiz” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.