© Haber Acıpayam 2022

Denizli kitap fuarı kitapseverlere kapılarını açıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen birinci kitap fuarı 31 Mart’ta kapılarını okuyuculara açıyor.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen birinci kitap fuarı 31 Mart’ta kapılarını okuyuculara açıyor. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ve 31 Mart’ta başlayacak birinci kitap fuarı kapılarını kitapseverlere açıyor. 31 Mart’ta başlayacak fuar, 10 gün boyunca okuma meraklılarını ağırlayacak. Bu yıl ilki düzenlenecek fuar,10 gün sürecek. Fuarda, 164 yazar, 123 yayınevi Denizlili okuyucularla buluşacak. 31 Mart 2017 Cuma günü saat 15.00’da Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde kapılarını açacak. Fuarı’nın onur konuğu Türk edebiyatının tanınan yazarlarından biri olan Denizlili Hasan Ali Toptaş olacak.
Kitapseverlerin uzun süredir heyecanla beklediği müjdeyi vermenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Katılımcılarıyla birlikte Ege’nin en büyük kitap fuarının kapılarını 31 Mart’ta açacağız. Belediyelerin alt ve üst yapı gibi şehrin fiziki açıdan gelişimini sağlaması kadar şehrin sanat ve kültür hayatına da katkı sunması gerekir. Denizli Kitap Fuarı, 10 gün sürecek. İnsanlarımızı kitapla buluşturacağız. Birçok ünlü yazarımızın okuyucuları ile buluşacağı bir fuar olacak. Çünkü biz biliyoruz ki sosyal ve kültürel hizmetlerimiz de alt yapı kadar, yol kadar önemli” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.

Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.

Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi

Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER