© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de AK Parti İl Teşkilatı temayül yoklaması yaptı

AK Parti Denizli İl Başkanlığı, yerel seçimler öncesi bin 700 delege ile dijital ortamda sandık başına giderek temayül yoklaması gerçekleştirdi.

 AK Parti Denizli İl Başkanlığı, yerel seçimler öncesi bin 700 delege ile dijital ortamda sandık başına giderek temayül yoklaması gerçekleştirdi. 
Temayül yoklaması Merkezefendi Belediyesi Beketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoklamaya AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin, milletvekilleri ve Belediye Başkanları’da katıldı. Yerel seçimlerde partiden belediye başkanı adayı olmak için başvuranlara yönelik teşkilat içinde gerçekleştirilen yoklama dijital ortamda yapıldı. 
Temayül yoklaması ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan zengin, yoklamanın Türkiye’nin bütün kentlerinde yapıldığını söyledi. 81 ilde ilk defa yeni bir sistemle temayül yoklaması yaptıklarını anımsatan Zengin, “Modern bir sistem. Hızlı bir şekilde oy verme işleminin yapılmasını hedefledik. 3 ton kağıt israfını önlenmiş oldu. Hızlı bir şekilde karar vericilerin önünde düşüyor sonuçlar. Heycanlıyız ve mutluyuz" diye konuştu. 
Açıklamaların ardından yoklamaya geçildi. Dijital ortamda yapılan oy verme işleminin saat 16.00’da sona ereceği belirtildi. 

İlginizi Çekebilir

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor

Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.

Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı

Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.

Denizli’de termometreler 42 dereceyi görecek

Denizli’de hava sıcaklıkların hissedilir derecede yükselmesiyle birlikte termometrelerin 42 dereceyi görebileceği belirtildi.

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

TÜM HABERLER