© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de biletler tükendi

Denizli’de, okulların kapanması ve yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle otobüs biletleri tükendi.

 Denizli’de, okulların kapanması ve yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle otobüs biletleri tükendi.
Denizli’de, Ramazan Bayramını şehir dışında geçirecek vatandaşlar seyahat firmalarına akın ederken, biletlerini son günlere bırakanlar içinse kötü haber geldi. Seyahat firması yetkilileri, uzak şehirlere giden otobüslerin yüzde yüz doluluk oranına ulaştığını belirtti.
Bayramı memleketlerinde geçirecek vatandaşlar, otogarı doldurarak otobüslerin hareket saatini beklemeye başladı. Firmalar bilet bulamayan vatandaşların mağdur olmaması için ek seferler koydu. Ek seferlerin bayram ve bayramdan sonraki haftaya kadar süreceği belirtildi. Firma yetkilileri, sezonun açılması ile birlikte bilet fiyatlarında artış olduğunu belirterek bu artışın bayramdaki dolulukla ilgisi olmadığını savundu. 
Öte yandan yolcular güvenlik kontrolünden geçerken, güvenlikçiler de valiz ve kolilerde el dedektörü ile arama yapıyor. 

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER