© Haber Acıpayam 2022

EKONOMİ BAKANI ZEYBEKCİ, DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli'de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Zolan, “Bizler sizden emanet aldığımız görevle Denizlimize güzel hizmetler yapmaya devam ediyoruz. İnşallah Denizlimize hep birlikte büyük hizmetler yapacağız“ dedi.

Bir dizi ziyaret ve toplantı için memleketi Denizli’ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının belediye girişinde karşıladığı Bakan Zeybekci’nin ziyaretinde, eşi Ayşen Zeybekci, önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Vali Şükrü Kocatepe, Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Cahit Özkan ile çok sayıda davetli hazır bulundu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ziyareti nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zolan, “Sayın Bakanım yeni göreviniz şahsınıza, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirsin. Bizler sizden emanet aldığımız görevle Denizlimize güzel hizmetler yapmaya devam ediyoruz. İnşallah Denizlimize hep birlikte büyük hizmetler yapacağız. Allah yolumuzu açık etsin” dedi.
MAKAMLAR VE MEVKİLER MİLLETE AİT
Bakan Zeybekci ise Başkan Zolan’a teşekkür ederek, “Belediye Başkanlığım döneminde şimdiki Başkanımız Osman Zolan ve ekibimizle birlikte Denizlimize 7 yıl hizmet ettik. Denizlimiz hak ettiğini alacak demiştik. Hamdolsun başardık. Denizli’yi Ege’nin vizyon kenti yapacağımızın sözünü vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirdik. Milletimize ve ülkemize hizmet etmek üzere başka görevlere davet edildik, bu davete icabet ederek hizmetimize devam ettik” dedi. Makamlar ve mevkilerin millete ait olduğunu vurgulayan Bakan Zeybekci, “Milletimizin emanetine sahip çıkarak Türkiye her gün bir önceki günden daha iyi noktaya nasıl gider bunun sevdasında olduk” ifadelerini kullandı.
“Denizli sevdamızı dağlar taşlar biliyor” diyen Bakan Zeybekci, şunları kaydetti: “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan olmak üzere tüm yerel yönetimlerimizle birlikte Denizlimiz inşallah şahlanarak gelişmeye devam edecek.” 
Konuşmaların ardından Bakan Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzaladı.

İlginizi Çekebilir

Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.

Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.

Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi

Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER