© Haber Acıpayam 2022

EMNİYETE ARAÇ TAKVİYESİ

Acıpayam Emniyet Müdürlüğüne ilçedeki hayırsever iş adamları tarafından sağlanan maddi destek ile üç adet araç alındı.

 Acıpayam Emniyet Müdürlüğüne ilçedeki hayırsever işadamları tarafından sağlanan maddi destek ile üç adet araç alındı.

Araçların hizmete dahil edilmesi sırasında kurban kesildi ve vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.
Düzenlenen etkinliğe Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR,  İl Emniyet Müdür Yardımcıları Mehmet KOCATÜRK, Ercan DAĞDEVİREN, Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin ERDEM,daire ve kurum amirleri, belde belediye başkanları , emniyet teşkilatı  ve vatandaşlar katıldı.

Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, ‘’ Araçların İlçe Emniyet Müdürlüğüne hayırlı olmasını temenni etti.Acıpayam Emniyet Müdürlüğümüz yeni alınan araçlarla daha güçlü hale gelmiştir. Araçların alınmasında katkı sağlayan tüm herkese teşekkür ediyorum. Emniyet teşkilatımız bundan böyle daha aktif hizmet verecektir. Araçlarımız hayırlı olsun dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, ‘’ İlçemizin ve vatandaşlarımızın güvenliği için çalışan Emniyet teşkilatımıza yeni araçların kazandırılmasıyla birlikte daha da güçlenmiştir. Emeği geçen katkıda bulunan hayırseverlerimize teşekkür ediyor, araçların Emniyet mensuplarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Nusret ERTOP’da araçları alınmasında ve yemek verilmesinde maddi ve manev,i destek sağlayan tüm esnaf ve ilçe halkına teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

Tavas’ın tarihi yapısı yeniden hayat buluyor

Tavas’ın tarihi yapısı eski cezaevi yeniden halka açılıyor. Kısa süre önce bir kısmı müze olarak hizmete başlayan eski ceza evinin diğer tarafı restoran ve kafe olarak hizmet vermeye başlayacak.

TÜM HABERLER