© Haber Acıpayam 2022

EY SİYASİLER KORSAN GAZETECİLERE İTİBAR ETMEYİN

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, yaklaşan seçimler öncesinde milletvekili adayları ve siyasilere çağrıda bulundu. Varol, yaptığı yazılı açıklamada seçim dönemlerinde ortaya çıkan ve gazete ve gazetecilere siyasilerin itibar etmemesini isted

 Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, yaklaşan seçimler öncesinde milletvekili adayları ve siyasilere çağrıda bulundu. Varol, yaptığı yazılı açıklamada seçim dönemlerinde ortaya çıkan ve gazete ve gazetecilere siyasilerin itibar etmemesini istedi. 
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol açıklamasında yaklaşan 1 Kasım seçimleri için siyasi parti temsilcilerine ve milletvekili adaylarına seslenerek, seçim dönemlerinde türeyen gazete ve gazetecilere itibar edilmemesini istedi. Varol açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “ Her seçimde olduğu gibi, bu seçimler öncesinde de mantar gibi türeyen gazetelerin çıktığını görüyoruz. Siyasilere çağrım şudur. Bu tür gazetelere veya gazeteciler itibar etmeyin. Seçim öncesinde çıkıp, seçimden sonra kaybolan bu tür yayınlar, hem adaylara hem mesleğimize zarar veriyor. Maalesef sektörümüzde bununla ilgili bir kanun ve yaptırım olmadığı için, basın savcılığı, Valilik, belediye, polis, SGK, Maliye buna engel olamıyor. Siyasilerden isteğimiz şudur ki, size röportaj veya reklam için gelen gazetecilere hangi kurumdan geldiklerini ve herhangi bir basın örgütüne üye olup olmadıklarının sorulmasıdır. Bunun Denizli Gazeteciler Cemiyeti veya diğer basın meslek örgütleri de dahildir. Çünkü bu tür çakma gazeteciler, seçim öncesinde gazeteci kisvesi altında, gerçek gazetecilerin, televizyoncuların, radyocuların bu mesleği gerçekten yapan insanların hakları gasp ederek, hem mesleğimize hem de, bu işten ekmek kazananların hakkını yiyor” dedi.


İlginizi Çekebilir

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

TÜM HABERLER