© Haber Acıpayam 2022

EĞİTİMCİLERDEN BAŞKAN ŞEVKAN''A ZİYARET

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi ve üyeleri , Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı ziyarette bulundu.

 
Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi, eğitime verdiği desteklerden dolayı başkan Şevkan’a  teşekkür ederek, “Okul okul gezerek fiziki ihtiyaçları gidermek için büyük gayret içindesiniz. Ödenek konusunda yetersiz kalan okullarımızın imdadına koşuyorsunuz. Bu da biz eğitimcileri ve sivil toplum kuruluşlarını mutlu ediyor” dedi.
 
Ziyaretten dolayı Şube Başkanı ve üyelerine  teşekkür eden Başkan Hulusi Şevkan , şunları söyledi: “Bizim eğitime bakış açımız farklıdır. Eğitimde kaliteyi ne kadar artırmaya destek olursak, geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi eğitimi almalarına imkân sağlarsak, Acıpayam  ve ülke olarak daha güçlü oluruz. İlçemiz  ve mahallelerimizdeki var olan sorunlarını yerinde inceleyip çözüme kavuşturmaya gayret gösteriyoruz. Ayrıca ihtiyaç sahibi çocuklarımıza da yardım yaparak destek olmaya çalışıyoruz. Eğitim, öncelikli alanımız olmasa da biz eğitimi önde tutuyoruz’’ dedi.
 
Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi, Başkan Şevkan’a 2005 yılından bu yana eğitime gönül vermiş öğretmenlerin hatıralarının yer aldığı ‘’Kelebeğin Rüyası’’ adlı kitap hediye etti.

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER