HALİL PEKDEMİR OKUL YAPTIRACAK
ACIPAYAMHayırsever İşadamı Halil Pekdemir, eğitime destek vermeye devam ediyor.
İmza töreninde konuşan Hayırsever İşadamı Halil Pekdemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çatısı altında kalan çocuklar adına daha önce eşi adına ‘Gülseren Çocuk Evi’ni açtıklarını hatırlattı. Konuşmasında iki okulun yapımı için söz veren Pekdemir konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Bize bu hayrı yapmamıza vesile olmasından dolayı Sayın Valimize ve Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz. 2011 yılında Acıpayam İlçesinde babamız adına bir okul yaptırmıştık. Şimdi de Allah nasip ederse Ortaokul yaptıracağız. Allah utandırmasın, mahçup etmesin. Bizim asıl hedefimiz, daha önce protokol yapıp ta gerçekleştiremediğiniz Anadolu Lisesi var. Büyükşehir Belediyesinin okul yapılacak arsa üzerindeki başka proje çalışması nedeniyle yapılamamıştı. Düşüncelerimden vazgeçmedim, ortaokulumuzu yaptırdıktan sonra Allah nasip ederse, ihtiyaç nerede olursa oraya 32 derslikli Anadolu Lisesi yaptırmak istiyorum. Eşim adına da bağımsız bir Anaokulu yaptırmak istiyoruz.”
Vali Dr. Ahmet Altıparmak ise, Hayırsever İşadamı Halil Pekdemir ve ailesine teşekkür ederek, “Hayırseverimiz Halil Pekdemir Beyefendi, daha önce Acıpayam Alaattin Mahallesinde bir okul yaptırmıştı. Şimdi de Merkez Pamukkale İlçesi Peliklibağ Mahallesinde bir okul yaptıracak. Mevcut Merkez Ortaokulu binası fiziki bakımdan eskidiği için bu okulun bahçesine yapılacak. Binanın yapımı bittikten sora eski okulu yıkacağız. Okulun yeni ismi de Halil Pekdemir Ortaokulu olacak. Hayırseverimiz Halil Pekdemir’e, desteğini esirgemeyen kıymetli eşlerine ve evlatlarına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İnşallah onlarda babalarının rollerini üstlenip hayır işlerinde rol almaya başlarlar. Hayırseverimiz eşi hanımefendi adına da bağımsız bir Anaokulu ve 32 derslikli Anadolu Lisesi yaptıracak. Hayra başlayan bir aile bunun devamını getiriyor. Bu bir kültür haline geliyor. Nesiller boyu devam ediyor. Bir hayırseverler iklimi oluştu. İnşallah bu devam eder. Yaşadığımız olumsuz günlerin ardından bu tür güzelliklerin yaşanması, bataklıkta açan güle benziyor. Şu güzelliğe bakın, 1 protokol imzalıyoruz, ardından 2 okul sözü daha alıyoruz. 1 Anadolu Lisesi, 1 bağımsız Anaokulu daha. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Kaynak: Pamukkalehaber
İlginizi Çekebilir
Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu
Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.