© Haber Acıpayam 2022

HAYDİ BAYANLAR SPORA

Acıpayam Belediyesinden bayanlara ücretsiz spor hizmeti.

Çalışan kadınlar ve ev hanımları, Acıpayam Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ücretsiz step ve aerobik kursunda stres atacak.

Acıpayam Belediyesi, ev hanımlarına ve çalışan kadınlara yönelik haftanın 3 günü step ve aerobik kursu düzenleyecek.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Acıpayam İlçe Stadyumunda düzenlenecek kursu, konusunda uzman eğitmenler verecek.


Ev hanımları ve çalışan bayanlara yönelik ücretsiz Step ve Aerobik Kursu’nun haftanın 3 günü düzenleneceğini açıklayan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi ŞEVKAN "Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri düzenleyeceğimiz Step ve Aerobik Kurslarımız için müracaatlar başladı.
Kurslara katılmak isteyen ev hanımları ve çalışan bayanlarımız belediyemizin halkla ilişkiler birimine müracaat edebilirler" dedi.


Step ve Aerobik Kurslarının Acıpayam İlçe Stadyumunda verileceğini kaydeden Belediye Başkanı Hulusi ŞEVKAN "Müzik eşliğinde tempolu şekilde yapılacak olan Step ve Aerobik Kurslarımızı konusunda uzman eğitmenlerimiz verecek.

Ev hanımlarının günlük yoğunluk ve stresini, çalışan bayanların iş yerindeki stresini azaltmayı ve fazla kilolarından kurtularak ideal vücut ölçülerine kavuşmalarına, ruh sağlığı ve zihinsel olarak kendilerini formda hissetmelerine yardımcı olacak. Step ve Aerobik Kurslarının eğlence ve keyif içerisinde geçmesini arzu ettiklerini belirten ŞEVKAN,  "Genç yaşlı tüm bayanlarımızı spora davet ediyoruz ve sağlıklı günler diliyoruz" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

59 yıl sonra amatöre düşen Denizlispor'da fatura personele kesildi

Bir zamanlar Süper Lig'de mücadele eden ve UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Denizlispor, TFF 3. Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düştü. 59 yıl sonra amatöre gerileyen Denizli ekibinde fatura personele kesildi. 3 aydır maaşlarını alamayan personellerin 5'i hariç tamamı işten çıkartıldı. Tazminatlarını da alamayan personeller zor durumda kaldı.

Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti

Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

TÜM HABERLER