HENTBOLCULAR YENİ BAŞARILARA İMZA ATTI
ACIPAYAMTürkiye 2.liğini elde eden Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Minik Erkekler Takımı öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat TOKYAY, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tevfik KILINÇ, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet SELÇUK ve takım antrenörü Ayhan KOÇ, Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR' ı makamında ziyaret etti.
Takım Antrenörü Ayhan Koç yaptığı açıklamada şunları kaydetti “Türkiye’nin birçok ilinden gelen takımların arasında aldığımız bu sonuç bizim için çok önemli bir başarı. Daha önce birçok mücadelede başarılı sonuçlar alan çocuklarımızı kutluyorum. İlerleyen dönemlerde de yeni başarılar elde edeceklerine inanıyorum. Ulaşım ve konaklamada bize katkı sağlayan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ile Başkan Yardımcısı Hüseyin ERDEM’e ve kulübümüzün açılmasında çok büyük emeği geçen Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Mehmet SELÇUK’a çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.
Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet SELÇUK;’’Yeni kurulan spor kulübümüzün katıldığı uluslararası ilk turnuvada 2. olması ilçemiz adına son derece gurur verici. Antrenörümüz Ayhan Koç ve öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca Kaymakamımız Sayın Uğur KALKAR’a, Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN ile Başkan Yardımcımız Hüseyin ERDEM’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. " dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat TOKYAY; "Milli Eğitim camiası olarak büyük bir mutluluk içerisindeyiz. Bu mutluluğu bizlere yaşattığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Hepinizi candan, gönülden tebrik ediyorum. Bu başarıda payı olan tüm öğrencilerimize, idarecilerimize ve özellikle velilerimize de teşekkür ediyorum." dedi.
Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ;'' Turnuvada göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı siz sevgili öğrencilerimizi, İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitimi Merkezi yöneticilerimizi ve antrenörümüzü tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin derslerindeki başarılarının yanında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarılı olmaları bizleri çok mutlu ediyor. Başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.