© Haber Acıpayam 2022

HENTBOLDA ACIPAYAM’I TEMSİL ETTİLER

Alanya’da düzenlenen "2014-2015 Hentbol Sezonu Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası" sona erdi. Acıpayam’ı temsil etmek için Alanya’ya giden Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri kupa ile geri döndü.

 Alanya’da düzenlenen "2014-2015 Hentbol Sezonu Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası" sona erdi. Acıpayam’ı temsil etmek için Alanya’ya giden Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri kupa ile geri döndü.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret eden minikler, ulaşım, konaklama ve diğer destekleri için Başkan Şevkan’a teşekkürlerini sundular.

Turnuvaya katılan birçok takımın bağlı bulundukları belediyelerden destek alamadıklarını, bu konuda kendilerinin şanslı olduklarını vurgulayan minikler memnuniyetlerini dile getirdiler.

Ziyarette konuşan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan sporculara, öğrencilere ve okullara olan desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Her konuda Acıpayam’ın başarı sağlaması için çalıştıklarını kaydeden Başkan Şevkan gençler için ayrı çaba sarf etmeye devam edeceklerini söyledi. 

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin hububat deposu Acıpayam’da arpa hasadı başladı

Denizli’nin hububat deposu ilçelerinden Acıpayam’da arpa hasadı, Vali Ömer Faruk Coşkun’un katılımıyla başladı. Biçerdöver kullanan Vali Coşkun, ilk hasadı gerçekleştirdi.

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

TÜM HABERLER