HİSAR'DA YOLLAR AÇILIYOR
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi ilçe merkez ve mahallelerinde gece gündüz demeden vatandaşların rahat ulaşım sağlamaları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Hisar mahallesinde yol düzenleme ve genişletme çalışmalarına başladı.
Hisar mahallesinde yol genişletme çalışmaları havanın yağışlı olmasına rağmen hafta sonunda da devam ediyor. Yaz kış demeden çalışmalarına devam eden Acıpayam Belediyesi ekipleri, hız ve koordineli çalışmalarıyla da göz dolduruyor.
Hafta sonunda da Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, çalışmaları yerinde inceleyerek hava şartları ne olursa olsun ekiplerimiz mahallelerimizde yol açma, genişletme, kilit parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor dedi.
Yolu olmayan mahallelerimizde ekiplerimiz tarafından çalışmalarını özverili bir şekilde devam etmekte. Her şey dünden daha güzel olacak. Çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Acıpayam ilçemizin tüm mahallelerinde yapılan çalışmalarda işçi kardeşlerimizin emeği var. Hisar mahallemizde de yollar açılarak vatandaşlarımızı rahata kavuşturacaklarını ifade etti.
Hisar mahallesi sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini belirterek, Başkan Şevkan ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.
İlginizi Çekebilir
İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi
Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.
Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu
Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.