© Haber Acıpayam 2022

Hızını alamayan motosikletli kadın otomobilin altına girdi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hızını alamayan motosiklet sürücüsü kadın, kayarak önündeki otomobilin altına girdi. Yaralı kadın kaza sonrası ayağa kalkıp yol kenarına geçerken, kaza anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

 Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hızını alamayan motosiklet sürücüsü kadın, kayarak önündeki otomobilin altına girdi. Yaralı kadın kaza sonrası ayağa kalkıp yol kenarına geçerken, kaza anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. 
Olay, Pamukkale ilçesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde saat 13.40 sıralarında yaşandı. Merve Çetinkaya (22) yönetimindeki 20 GP 185 plakalı motosiklet, Zübeyde Hanım Caddesi kavşağında hızını alamayarak önünde seyir halinde olup yavaşlayan İran uyruklu Raad Muhammad Najm idaresindeki 20 ABB 81 plakalı otomobilin kayarak altına girdi. Kazada hafif yaralanan Çetinkaya, çarpma sonrası ayağa kalktı, çevredekilerin yardımıyla yol kenarına getirildi. Çevredekiler, kaldırıma oturtulan kadına su vererek sakinleştirmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadına olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri ardından tedavi etmek için ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne götürdü. Ayrınaca, Çetinkaya'nın motosikleti kullanırken başında kask bulunması olası bir can kaybını önledi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 
Kaza anı kamerada 
Öte yandan kaza, bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, seyir halinde olan otomobile yavaşladığı sırada motosikletin çarptığı, sonrasında ayağa kalktığı ve çevredekilerin yardımıyla kenara getirildiği görülüyor.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de 511 bin ton inek sütü üretiliyor

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkiye'de hayvancılık sektörünün önemli illerinden biri olan Denizli'de hastalıktan ari büyükbaş süt sığırı işletmesinde incelemelerde bulundu.

Komşunun traktörünü çalıp 60 bine sattılar

Denizli'de arkadaşlarıyla bir araya gelen iki şüpheli, komşularına ait traktörü çalarak kamyonet ile Aydın'a götürüp sattı. Branda ile gizlemeye çalıştıkları 400 bin liralık traktörü 60 bine satan şüpheliler, JASAT'ın titiz çalışmasıyla yakalandı.

Serada çalışan 26 işçi zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı

Denizli'de birkaç gün önce ilaçlama yapılan serayı temizlemek için içeriye giren 26 işçi, zehirlenme belirtilerinin ortaya çıkması üzerine hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Denizli’de 2 yeni sağlık tesisinin açılışı yapıldı

Denizli’nin Tavas ilçesinde Kızılcabölük Aile Sağlığı Merkezi ve Karahisar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu geniş katılımla hizmete açıldı.

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor

Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.

TÜM HABERLER