© Haber Acıpayam 2022

JANDARMA MOTORİZE ASAYİŞ TİMLERİ ACIPAYAM'DA

Acıpayam sokakları bugün Jandarma Motorize Asayiş Timlerini ağırladı. Yatağan Bıçakçılık Festivali Başlıyor.

 Kefe yaylası şenlikleri kapsamında bu yıl 20.'si düzenlenecek "Yatağan Bıçak Festivalinde" asayişi sağlamak için kolları sıvayan Acıpayam ve Serinhisar ilçe jandarma ekipleri yatağanda günler öncesinden hazırlıklarını tamamladı. Özellikle motosiklet kazalarının son günlerde artması ve acı kayıplara neden olmasını değerlendiren yetkililer, Denizli il Jandarma Komutanlığına bağlı Motorize Aşayiş Timlerini Görevlendirdi. Bugün Acıpayam sokaklarında da devriye yapan jandarma motorize asayiş timleri vatandaşlar tarafından  ilgi ile izlendi. 

Kefe'de Kuş Uçurulmayacak

Acıpayam ve Serinhisar İlçe Jandarma ekipleri Kefe yaylasında güvenlik seviyesini üst düzelde tutuyor. Sivil güvenlik timlerinin de görev yapacağı alanda her an halkın güvenliği sağlanacak. 

Kefe'de hareketlilik Başladı

"Yatağan bıçağı Kullanıyorum Çünkü Ben Türküm" sloganını kullanan Yatağan Belediyesi, Yatağan bıçakçılık festivali kapsamında düzenlediği etkinlikler bugün Dualarla başladı. İlk olarak Mehter Takımı tüm Şehitler anısına halka marşlarını sundu. 














İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER