© Haber Acıpayam 2022

JANDARMANIN YÜRÜTTÜĞÜ OPERASYONDA 5 TUTKLAMA

Jandarma ekiplerinin 23 Ocaktan buyana yürüttüğü operasyonda hakim karşısına çıkarılan 7 kişiden 5'i tutaklandı.

 Jandarma ekiplerinin 23 Ocaktan buyana yürüttüğü operasyonda hakim karşısına çıkarılan 7 kişiden 5'i tutaklandı. "Suç örgütü kurmak, dolandırıcılık, silah ve mühimmat kaçakçılığı ve adam yaraladıkları" iddia edilen kişilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden 8'i jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı, 7 kişi adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan, örgütün lideri olduğu öne sürülen A.Ü. (32) ile Z.C. (35), F.Ö.(42), E.Ç.D. (28) ve O.Ş. (19), çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

Tavas’ın tarihi yapısı yeniden hayat buluyor

Tavas’ın tarihi yapısı eski cezaevi yeniden halka açılıyor. Kısa süre önce bir kısmı müze olarak hizmete başlayan eski ceza evinin diğer tarafı restoran ve kafe olarak hizmet vermeye başlayacak.

Kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabiliyor

Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ramazan Kenan Arıcan, ölümlere yol açan kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabildiğini belirtti.

Denizli'nin gizli cenneti Çınaraltı yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu

Denizli'ye 10 kilometre mesafede doğal şelalesi, asırlık taş değirmeni ve bin yıllık astım mağazasıyla yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı haline gelen Çınaraltı Restoran, organik ve yöresel lezzetleriyle doğayla iç içe lezzet şöleni sunuyor.

TÜM HABERLER