© Haber Acıpayam 2022

KAMULAŞTIRMA BEDELLERİ ÖDENMEYE BAŞLADI

Acıpayam - Çameli yol güzergahında arazi sahiplerine kamulaştırma bedelleri ödenmeye başladı.

Acıpayam - Çameli yol güzergahında arazi sahiplerine kamulaştırma bedelleri ödenmeye başladı. Kamulaştırma çalışması içinde yer alan Acıpayam Darıveren-Aliveren Mahalleleri Çameli İlçesi Kınıkyeri-Cumaalanı-Belevi-İmamlar Mahallelerinde yer alan arsa ve tarla sahipleri Çameli Acıpayam yolu darıveren mahallesindeki şantiyesinde kamuaştırma için tarla ve arsa sahipleri bir araya gelerek kamulaştırma çalışması için yetkililere gerekli evrakları teslim ederek ücretlerin en kısa zamanda ödeneceği hak sahiplerine belirtildi.Yetkililer kamulaştırma çalışmaları için hak sahiplerinden Iban numaraları alınarak bedel ücretlerinin banka hesap numaralarına yatırılmasına başladı. Vatandaşlar kamulaştırma çalışmasından memmun olduklarını dile getirdi. Yıllardır yapılamayan Çameli Acıpayam Yolumuz nihayet bitiyor. Kamulaştırma çalışması ile ilçemiz ve mahallemiz kalkınacak kamulaştırma bedelleri bizim için uygun fiyatlar” dedi.

İlginizi Çekebilir

Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.

Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.

Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi

Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER