© Haber Acıpayam 2022

KARLA MÜCADELE MERKEZİ KURULDU

Dün akşam itibariyle ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde başlayan kar yağışı nedeniyle Belediye'de Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi kuruldu.

 Dün akşam itibariyle ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde başlayan kar yağışı nedeniyle Belediye'de Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi kuruldu.
 

Acıpayam Belediyesi tarafından karla mücadele çalışmaları, Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan başkanlığında kurulan “Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi'nce yürütülecek.

Başkan Dr. Hulusi Şevkan, birim müdürleri ile  sabah erken saatlerde makamında toplantı yaparak, özellikle 51 mahallede sıkıntı olup olmadığı konusunda mahalle muhtarları ile telefonda görüştü ve notlar aldı.

Şevkan,sıkıntı olan mahallelerimizde her türlü ihbarları değerlendirip sorun yaşanan bölgelere  müdahale yapacaklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

TÜM HABERLER