© Haber Acıpayam 2022

KUMAFŞARI MAHALLESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Acıpayam Belediyesi ilçeye bağlı mahallelerde alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

 Acıpayam Belediyesi ilçeye bağlı mahallelerde alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.
 
İlçe mahallelerinde çalışmalarına devam Acıpayam Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesinden de destek alıyor.
 
Kumafşarı mahallesinde üst yapı çalışmalarında şu ana kadar elli bin metrekare alanda kilit parke taşı döşeme çalışmaları yapan Acıpayam Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteği ile mahallenin girişinden mezarlığa kadar olan alanı sıcak asfaltla buluşturdu.
 
Halkımız için el ele sloganıyla yola çıkan Acıpayam Belediyesi, Ramazan Bayramının bitiminde Kumafşarı mahallesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde geri kalan üst yapı çalışmalarını tamamlayacak.

İlginizi Çekebilir

Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.

Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.

Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi

Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER