© Haber Acıpayam 2022

Kadınlar Günü'nde muhteşem final

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında "8 Mart'ta 8 ilçe" sloganıyla başlattığı kutlamalar muhteşem bir finalle sona erdi. Büyükşehir Belediyesi, unutulmaz şarkıların söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan'ı Denizlili kadınlar ile bir araya getirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında "8 Mart'ta 8 ilçe" sloganıyla başlattığı kutlamalar muhteşem bir finalle sona erdi. Büyükşehir Belediyesi, unutulmaz şarkıların söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan'ı Denizlili kadınlar ile bir araya getirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerini muhteşem bir finalle sonlandırdı. 1 Mart’ta başlayan Kadınlar Günü etkinlikleri Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen Ahmet Selçuk İlkan dinletisi ile sona erdi. Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Turgut, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve çok sayıda kadın katıldı. Kaleme aldığı unutulmaz şarkı sözleri ve şiirleri seslendiren Ahmet Selçuk İlkan, salonu dolduran kadınlara unutamayacakları saatler yaşattı. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, dinletiden övgüyle bahsederek, "Dizeler bizlerin yüreklerine ancak böyle işleyebilir. Üstat Ahmet Selçuk İlkan 8 Mart'ta bizlere unutulmaz bir gün yaşattı” dedi.

"Her yıl bir öncekinden daha güzel olacak"

Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Sözün ustası söylenmesi gereken bütün güzellikleri hem şiirleri ile hem ekibi ile bizlere aktardı. İyi ki geldiniz. Bu 8 Mart Denizli’de çok güzel yaşandı. Her şey önce kadınlarımız için. Önümüzdeki yıl çok daha güzel bir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği gerçekleştireceğiz. Her yıl bir öncekinden daha güzel olacak” dedi. 





İlginizi Çekebilir

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Çocuk ve ailelerin yeni buluşma noktası Merry Kids Denizli'nin hizmetine girdi

Denizli'nin Gerzele bölgesinde çocukların gelişimini destekleyecek Merry Kids Çocuk Oyun Atölyesi, düzenlenen törenle kapılarını açtı. Açılışa protokol üyelerinin yanı sıra, aileler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

8.8 ton sahte alkol ele geçiren polis 18 milyonluk vergi kaybını önledi

Denizli ve İzmir'de kaçakçılık şebeklerine yönelik operasyon düzenleyen polis, 8.8 ton sahte alkolü piyasaya sürülmeden yakaladı. 17 şüphelinin gözaltına alındığı operasyon sayesinde 18 milyonluk vergi kaybı önlendi.

Denizli’de göl ve göletlere 1 milyon sazan yavrusu bırakıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğünce "Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi" kapsamında Denizli’de göl ve göletlere 1 milyon 6 bin adet sazan balığı yavrusu bırakıldı.

Türk havlusu uçuşta

Türkiye'nin havlunun icadında ve üretimindeki tarihi rolünü dünyaya anlatmayı amaçlayan Turkish Towels, Türk Hava Yolları iş birliğiyle yeni bir global tanıtım kampanyasına imza attı.

Vali Coşkun, Acıpayam'da sera üreticileriyle bir araya geldi

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Acıpayam ilçesi Ucarı Mahallesi'nde bulunan seralarda domates ve biber hasadına katılarak üreticilerle bir araya geldi. Sera alanlarının artmakta olduğunu belirten Vali Coşkun, "İlimiz genelinde toplam 272 hektar sera alanı mevcuttur. Bu alanların; 77 hektarı jeotermal ısıtmalı modern seralardan, 195 hektarı ise örtü altı seralardan oluşmaktadır" dedi.

TÜM HABERLER