© Haber Acıpayam 2022

Kanser hastası genç bıçaklı gasba uğradı

Denizli'de, kanser hastası olan Halit Kul’un (19), parası ve cep telefonu kimliği belirsiz bıçaklı bir kişi tarafından gasp edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, gaspçının yakalanması için çalışma başlattı.

 Denizli'de, kanser hastası olan Halit Kul’un (19), parası ve cep telefonu kimliği belirsiz bıçaklı bir kişi tarafından gasp edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, gaspçının yakalanması için çalışma başlattı. 
Edinilen bilgiye göre, kolon kanseri olan ve Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Halit Kul (19), bugün saat 15.30 sıralarında, hastaneden çıktıktan sonra evine doğru gitti. İncilipınar Caddesi'nde yanına gelen bir kişi elindeki bıçakla Kul’u tehdit ederek, üzerindeki 20 TL’sini ve cep telefonunu gasp edip, olay yerinden kaçtı. Suluköprü kavşağına gelen Kul, buradaki polislere durumu anlatarak, şikayetçi oldu. Polis ekipleri, Kul'un verdiği eşkalden yola çıkarak, gaspçının yakalanması için çalışma başlattı.
Gasp edilen ve mağdur olduğunu belirten Halit Kul, "Hastaneden evime dönerken bir kişi önünü kesip, 'paran var mı' diye sordu. Üzerimde 20 lira olduğunu söyledim. Elindeki bıçağı gösterip, paramı aldı. Ardından elindeki bıçağı tekrar gösterip, karnımdaki hastalığım nedeniyle takılı olan poşeti kesmekle tehdit ederek, cep telefonumu da aldı. Çok korkmuştum" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de termometreler 42 dereceyi görecek

Denizli’de hava sıcaklıkların hissedilir derecede yükselmesiyle birlikte termometrelerin 42 dereceyi görebileceği belirtildi.

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Çocuk ve ailelerin yeni buluşma noktası Merry Kids Denizli'nin hizmetine girdi

Denizli'nin Gerzele bölgesinde çocukların gelişimini destekleyecek Merry Kids Çocuk Oyun Atölyesi, düzenlenen törenle kapılarını açtı. Açılışa protokol üyelerinin yanı sıra, aileler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

8.8 ton sahte alkol ele geçiren polis 18 milyonluk vergi kaybını önledi

Denizli ve İzmir'de kaçakçılık şebeklerine yönelik operasyon düzenleyen polis, 8.8 ton sahte alkolü piyasaya sürülmeden yakaladı. 17 şüphelinin gözaltına alındığı operasyon sayesinde 18 milyonluk vergi kaybı önlendi.

Denizli’de göl ve göletlere 1 milyon sazan yavrusu bırakıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğünce "Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi" kapsamında Denizli’de göl ve göletlere 1 milyon 6 bin adet sazan balığı yavrusu bırakıldı.

Türk havlusu uçuşta

Türkiye'nin havlunun icadında ve üretimindeki tarihi rolünü dünyaya anlatmayı amaçlayan Turkish Towels, Türk Hava Yolları iş birliğiyle yeni bir global tanıtım kampanyasına imza attı.

TÜM HABERLER