© Haber Acıpayam 2022

Köyceğiz’de 5 terörist etkisiz hale getirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 5 terörist ölü olarak ele geçirildi. Bir binbaşının ayağından yaralandığı çatışmada, 2 teröristin daha aranmasına devam ediliyor.

 Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 5 terörist ölü olarak ele geçirildi. Bir binbaşının ayağından yaralandığı çatışmada, 2 teröristin daha aranmasına devam ediliyor. 
Edinilen bilgiye göre; bir grup teröristin Muğla bölgesine geldiği yönünde alınan istihbaratı değerlendiren güvenlik güçlerinin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında dün Seydikemer ilçesinde aranan 4 PKK üyesi terörist ile onlara yardım eden 3 şüpheli yakalanmıştı.
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube Müdürlüğü ve Muğla İl Jandarma Komutanlığı Jıpkın Komando Bölüğünün ortaklaşa yürüttüğü operasyonlar dün akşam saatlerinden itibaren Dalaman ve Köyceğiz bölgesinde yoğunlaştırıldı. Devam eden arama tarama faaliyetleri sırasında öğle saatlerinde 7 kişi oldukları belirlenen terörist grup ile güvenlik güçleri arasında sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 5 terörist ölü olarak ele geçirildi.
Çatışmada ayağından hafif şekilde yaralanan binbaşı, helikopterle Dalaman Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alındı. Kaçan 2 teröristin yakalanması için operasyonlar sürüyor.

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER