© Haber Acıpayam 2022

LASTİĞİ PATLAYAN ARAÇ YANDI

Alaattin beldesinde seyir halinde lastiği patlayan araç tamamen yandı. Sürücü ve yanında bulunan yolcu kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Antalya'dan Denizli'ye gelen Ali Karaca'nın kullandığı HOL KW 300 plakalı araç, Alaattin beldesinden geçerken lastiğin patlaması sonucu kontrolden çıkarak kaza yaptı. Aracın bir anda alev almaya başlaması üzerine sürücü Ali Karaca (57) ve yanındaki Ramazan Özdemir (58) araçtan inerek hemen olay yerinden uzaklaştı. Sürücü ve yanındaki yolcu kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araca müdahale etti. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekibindeki görevlilerce tedavi edilip Acıpayam Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirlenen yaralılar taburcu edildi. Yanan araç kullanılamaz hale gelirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER