LÖSEMİLİ KÜÇÜK FURKAN, İTFAİYECİ OLDU
ACIPAYAM10 yaşındaki lösemi hastası Furkan Eren Özgen’in, “İtfaiyeci olma” hayalini Denizli Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın talimatı üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri Furkan Eren’in hayalini gerçekleştirmek üzere evinde ziyaret etti. İtfaiyeci olma hayali kuran Furkan Eren’e itfaiyeci üniforması hediye eden ekipler, küçük çocuğu itfaiye aracıyla evinden alıp Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na götürdü.
“HAYALİ GERÇEK OLDU”
Yolda itfaiye sireni çalan küçük Furkan Eren’in mutluluğu ve heyecanı yüzüne yansıdı. İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na gelen Furkan, burada platforma su sıkıp hayalini gerçekleştirmenin keyfini yaşarken, ekipler küçük itfaiyeciye katılım belgesi verdi.
Özgen, ailesi büyüyünce itfaiyeci olma hayali bulunan çocuklarının isteğini gerçekleştiren Başkan Osman Zolan ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.