© Haber Acıpayam 2022

MAKAL: KAZANAN ACIPAYAM ESNAFI OLACAK

Acıpayam Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adaylarından Ahat MAKAL, kazananın Acıpayam esnafı olacağını ifade etti.

 Acıpayam Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerine gidilirken, Başkan Adaylarından  Ahat MAKAL, Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Tekin ERGÜN ve ekibi üyelerle birlikte toplantıda bir araya geldi.

Başkan Adaylarından  Ahat MAKAL, “ Tüm üyelerinin hizmetine layık adaletli, eşit , görevine sedakatli, candan ve yürekten çalışacaklarına dair söz verdiler.

Projelerini yapılacak olan kongrede açıklayacaklarını söyleyen MAKAL,  20 yıldır onursal başkan Ali SATIR’ın ekibinde görevlerini başarı ve samimiyetle yaptıklarını bu emaneti aldıkları gibi saygıyla devam edeceklerini söyledi.

Seçime katılan diğer adaylara da başarılar dileyerek, kazananın Acıpayam için , memleketimiz için hayırlı olmasını  ve kazananın Acıpayam esnafı olacağını ifade etti.


İlginizi Çekebilir

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

TÜM HABERLER