© Haber Acıpayam 2022

MEVLÜTLER'DE YOLLAR GENİŞLİYOR

Acıpayam Belediyesi ekipleri ilçe genelinde yol genişletme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Mevlütler mahallesinde yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve teknik ekibi, 7 Nisan Salı günü Mevlütler mahallesinde incelemelerde bulunduğu sırada mahalle muhtarı İrfan Özel ve mahalle halkının isteği doğrultusunda aciliyet olan bölgelerde çalışmalara başladı.

Mevlütler mahalle halkının isteği ile itfaiye ve ambulans araçlarının girmesi ve yolun daha kullanılır olması için tarla parsellerinin yol geçmesi için mahalle halkı özverili davrandı.

Mevlitler Yukarı mahallesinde başlatılan çalışma ile  1.5 metre genişliğinde olan yol 4  metre genişliğe çıkartılacak.

İlçe genelinde sürdürülen yol genişletme ve yeni yol açma çalışmaları ile şehir trafiğinin büyük ölçüde rahatlatıldığını belirten Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan , “İlçe genelinde sürdürdüğümüz yol düzenleme çalışmaları ile bir yandan trafik akışını engelleyen noktalarda yol genişletme çalışmalarımıza devam ederken bir yandan da ticari alanlara prestij kazandırıyoruz.

Mahallelerimizde de aynı şekilde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu manada Mevlütler mahallemiz sakinleri ve mahalle muhtarımızın talebi üzerine o bölgede yol genişleme çalışmalarımız başladı. Vatandaşlarımızın öncelikli taleplerini bir an önce yerine getirmek için büyük gayret sarf ediyoruz” dedi.

Şevkan, yollarının genişlemesi için fedakârlık gösteren mahalle halkına ayrıca teşekkür etti.


İlginizi Çekebilir

Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti

Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

TÜM HABERLER