© Haber Acıpayam 2022

Motosikletli pizza kuryesi giysi mağazasının camından içeri girdi

Denizli’de pizza taşıyan bir kurye kullandığı motosikletle bir giysi mağazasının camından içeri girdi. Olayda kurye hafif şekilde yaralanırken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

 Denizli’de pizza taşıyan bir kurye kullandığı motosikletle bir giysi mağazasının camından içeri girdi. Olayda kurye hafif şekilde yaralanırken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi. 
Edinilen bilgilere göre, olay, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi 358. Sokakta meydana geldi. Bir pizza firmasının motosikletli kuryesi olan ve verilen pizza siparişini taşıyan Ahmet T., kullandığı 20 AFS 45 plakalı motosikletin kontrolünü kaybederek giysi mağazasının camından içeri girdi. Çevreden geçenler durumu görünce hemen Ahmet T.’nin yardımına koşarak dükkandan dışarı çıkmasını sağladı. Yüzünden hafifi şekilde yaralanan Ahmet T., ardından olay yerine gelen bir yakını vasıtası ile hastaneye kaldırıldı. Ardından olay yerine gelen polis ekipler iş yerinin sahibine ulaşarak olay yerine gelmesini istedi. Bilgi üzerine iş yerine gelen dükkan sahibi manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. İş yerinin camlarının kırıldığı gözlenirken, dükkan sahibi can kaybının olmamasına sevindiğini söyledi. 
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. 
Öte yandan, Ahmet T.’nin kazadan sonra kanayan dudağına bir peçete ile turnike yapması ise dikkatlerden kaçmadı. 

İlginizi Çekebilir

Serada çalışan 26 işçi zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı

Denizli'de birkaç gün önce ilaçlama yapılan serayı temizlemek için içeriye giren 26 işçi, zehirlenme belirtilerinin ortaya çıkması üzerine hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Denizli’de 2 yeni sağlık tesisinin açılışı yapıldı

Denizli’nin Tavas ilçesinde Kızılcabölük Aile Sağlığı Merkezi ve Karahisar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu geniş katılımla hizmete açıldı.

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor

Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.

Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı

Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.

TÜM HABERLER