© Haber Acıpayam 2022

PAMUKKALE İLÇESİNDE İNTERNET ÜCRETSİZ OLACAK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçesi’nde belirledikleri birçok noktada ücretsiz kablosuz internet hizmeti sunacaklarını söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2016 yılında hayata geçecek 16 vizyon projesi içerisinde sosyal projelerle öne çıkıyor. Kentte belirledikleri birçok noktada ücretsiz kablosuz internet hizmeti sunacaklarını belirten Başkan Gürlesin, alt yapı kurulumu ile ilgili çalışmaları başlattıklarını duyurdu. Kısa zamanda Pamukkale Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek projeyle, ücretsiz kablosuz internet sayesinde vatandaşlar şehrin birçok noktasında telefon bilgisayar ve benzeri cihazları kullanarak internet ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabilecek.
Pamukkale İlçesi’nde her alanda hizmet odaklı olarak yatırımları, çalışmaları hayata geçirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Gürlesin, “22 aylık dönemimizde yaptığımız yatırımlar ve hayata geçirdiğimiz projelerle önemli bir mesafe aldık. İlçemizde 68 mahallemize hizmet odaklı dokunduk. Dönemimiz içerisinde de inşallah ortaya çıkan eserlerimizle modern bir Pamukkale’nin fotoğrafını ortaya çıkarmış olacağız. Ayrıca sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veriyoruz. Bu anlamda ilçemizde önemli ve örnek çalışmalara imza attık. Günümüzde teknoloji hızla ilerliyor. Biz de kent olarak bu gelişime ayak uydurmalıyız.Bilgi kaynağı olan ve iletişimden, insanların birçok işlemini üzerinden yapabildiği internet, günümüzde artık vazgeçilmezler arasında.Biz de gençlerimize, vatandaşlarımıza her ortamda bilgiye ulaşmalarını sağlamak amacıyla ilçemizde ücretsiz internet hizmeti vermeye başlayacağız. Halkımızın ortak kullanım alanlarında hayat şartlarını daha da kolaylaştırmak adına böyle bir çalışma yapacağız. Alt yapısı ile ilgili çalışmalarımız başladı. İstasyonları nereye koyacağımız ile ilgili çalışmalar devam ediyor. İnşallah kısa zamanda başta gençlerimiz olmak üzere vatandaşlarımıza ücretsiz kablosuz internet hizmetini sunmuş olacağız” dedi.

İlginizi Çekebilir

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

TÜM HABERLER