© Haber Acıpayam 2022

Sezonun ilk deve güreşi Doğanköy’de

Sezonun ilk deve güreşi 18 Kasım’da Buldan’ın Doğanköy Mahallesinde yapılacak.

 Sezonun ilk deve güreşi 18 Kasım’da Buldan’ın Doğanköy Mahallesinde yapılacak. 
Denizli’de Sezonun ilk ve en iddialı deve güreşi Buldan ilçesi Doğanköy mahallesinde yapılacak. Buldan Belediye Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ve Doğanköy Mahalle Muhtarı Ahmet Boynikar’ın öncülüğünde gerçekleşecek deve güreşi için tüm hazırlıklar tamamlandı. 
18 Kasım 2018 tarihinde yapılacak sezonun ilk ve en iddialı deve güreşi için yapılan hazırlıklarla ilgili bilgi veren Doğanköy mahalle Muhtarı Ahmet Boynikar “Güreşlerimize Şampiyonlar ligi develerinden Atca’dan Baybora, Parsa’dan Türkerler Cağhan, Tire’den Hırçın, Bayındır’dan Erkurt, Sarayköy’den Bıçaklar Mehmet Uz kafilesi ve Göktuğ Paşalar ile Sarayköy develeri, Ortaklar’dan Dülgeroğlu, Buharkent’ten Cesurlar, Ayyüzlüm, Aydın’dan Saraç Müjdat kafilesi, Kuyucak’tan Nurican ve 09.45 kafilesi ile tüm Kuyucak develeri, Hamzallı develeri, Sarıgöl ve Salihli develeri ile Buldan develerinin yanı sıra 100 deve güreşlerimize iştirak edeceklerdir. Genç devecilerden oluşan tertip komitesi de müsabakaların çekişmeli ve iddialı geçmesi için çatımlar yapmaktadırlar. Deve güreşlerinin kalbi Doğanköy arenasında atacaktır” dedi. 

İlginizi Çekebilir

Denizlili Lösemi tedavisi gören çocukların yeni yıl hayalleri gerçeğe dönüşüyor

LÖSEV, lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların yeni yıl dileklerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla "Dilek Topla Benim İçin" kampanyasını hayata geçiriyor. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yürütülen kampanya için ve bu yıl Denizli’de açılan ofisin de kutlamasını kapsayan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Denizlili 3 firma bakanlığın ifşa listesine girdi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı son denetim sonuçlarında Denizli'den 3 firma yer aldı. Yapılan kontrollerde, takviye edici gıdalarda ilaç etken maddesi ile piliç sucuk ürünlerinde mevzuata aykırı içerik kullanımı tespit edildi.

Denizli’de piyasa değeri 3 milyon TL olan kaçak mala el konuldu

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kaçakçılıkla mücadele operasyonu sonucunda yaklaşık piyasa değeri 3 milyon TL olan otomobil parçası ele geçirildi.

Servis şoförünün dikkati faciayı önledi, işçiler saniyelerle yanmaktan kurtuldu

Denizli’de Organize Sanayi Bölgesindeki bir firmanın işçilerini taşaıyan servis şoförünün dikkati faciayı önledi. Dumanları fark ederek aracı yol kenarına çeken şoförün işçileri tahliyesinin hemen ardından servis alev topuna döndü.

Karşı şerdi geçerek takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti

Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride geçti. Hızla karşı şerit refüjlerini çarpan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Karşı şerdi geçerek takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti

Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride geçti. Hızla karşı şerit refüjlerini çarpan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER