© Haber Acıpayam 2022

Suriyeli gelin 20 bin TL'lik takıları ile birlikte kaçtı

Denizli’nin Çivril ilçesindeki 51 yaşındaki adam, evlenmek için tanıştığı Suriyeli kadın ve aracı tarafından 20 bin TL dolandırıldı. Evlenmek için Çivril’e getirdiği 27 yaşındaki kadının takılarla kaçtığını belirten şahıs dolandırıcıların yakalanmasını istedi.

 Denizli’nin Çivril ilçesindeki 51 yaşındaki adam, evlenmek için tanıştığı Suriyeli kadın ve aracı tarafından 20 bin TL dolandırıldı. Evlenmek için Çivril’e getirdiği 27 yaşındaki kadının takılarla kaçtığını belirten şahıs dolandırıcıların yakalanmasını istedi. 
Olay, Denizli’nin Çivril ilçesindeki Karahacılı Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 51 yaşındaki Ramazan A., Batman’dan Zeki isimli bir şahısla tanıştı. Zeki isimli şahıs da, 27 yaşındaki 4 çocuk annesi Zeynep El H. isimli Suriye uyruklu bir kadını Ramazan A. ile tanıştırdı. Bir süre görüşen Ramazan A., Zeynep El H. ile evlenmeye karar verdi. Zeki ve Zeynep El H.’yi 4 çocuğu ile birlikte Çivril’e getiren Ramazan A., 2 gün boyunca şahısları evinde ağırladı. Zeynep El H. ile birlikte düğün alışverişi yapan Ramazan A., Çivril Belediyesine giderek nikah günü de aldı. 25 Eylül Pazartesi gün işlemleri ve düğün alışverişini yapan Ramazan A. 26 Eylül Salı günü kendisini Zeynep El H. ile tanıştıran Zeki isimli şahsı yolcu etmek için Çivril otogarına götürdü. Çivril’den Karahacılı’daki evine dönen Ramazan A., Zeynep El H. ve 4 çocuğunun evde olmadığını görünce dolandırıldığını anladı.
Evlenmek için Zeynep El H.'ye 20 bin liralık altın aldığını ifade eden ramazan A. savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. İfadesinde Suriye uyruklu kadınla 2 gün boyunca birlikte yaşadıklarını söyleyen ve Zeynep El H.'nin 4 çocuğunu okula kaydetmek için girişimde bulunduğunu belirten Ramazan A., evlenme vaadiyle kendisini kandıran şahısların yakalanması için yardım istedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı

Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.

Denizli’de termometreler 42 dereceyi görecek

Denizli’de hava sıcaklıkların hissedilir derecede yükselmesiyle birlikte termometrelerin 42 dereceyi görebileceği belirtildi.

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Çocuk ve ailelerin yeni buluşma noktası Merry Kids Denizli'nin hizmetine girdi

Denizli'nin Gerzele bölgesinde çocukların gelişimini destekleyecek Merry Kids Çocuk Oyun Atölyesi, düzenlenen törenle kapılarını açtı. Açılışa protokol üyelerinin yanı sıra, aileler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

8.8 ton sahte alkol ele geçiren polis 18 milyonluk vergi kaybını önledi

Denizli ve İzmir'de kaçakçılık şebeklerine yönelik operasyon düzenleyen polis, 8.8 ton sahte alkolü piyasaya sürülmeden yakaladı. 17 şüphelinin gözaltına alındığı operasyon sayesinde 18 milyonluk vergi kaybı önlendi.

TÜM HABERLER