© Haber Acıpayam 2022

“TEŞEKKÜRLER DENİZLİ”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde bir kez daha demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkıp meydanlara akın eden Denizlililere teşekkür etti. Başkan Zolan, “Bundan tam bir yıl önce destan yazan hemşehrilerim ülkesine ve şehrine nasıl sahip çıktıysa, darbe girişiminin yıldönümünde de aynı hassasiyeti sergiledi” dedi.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde bir kez daha demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkıp meydanlara akın eden Denizlililere teşekkür etti. Başkan Zolan, “Bundan tam bir yıl önce destan yazan hemşehrilerim ülkesine ve şehrine nasıl sahip çıktıysa, darbe girişiminin yıldönümünde de aynı hassasiyeti sergiledi” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz hain darbe girişimini unutturmamak ve gelecek nesillere bu tarihi günü anlatmak için birçok etkinlik düzenlediklerini ifade etti. Denizli’deki tüm kamu, kurum ve kuruluşlar ile beraber 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne yakışır bir şekilde andıklarını kaydeden Başkan Zolan, tüm Denizlililerin geçen yılki hassasiyetle demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkarak yine alanlara akın ettiğini söyledi. Denizlililerin 15 Temmuz gecesi vatan haini FETÖ'ye karşı tek ses tek yürek olduğunu ve şer odaklarına karşı dimdik durduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “97 yıl sonra Denizli Sancağımız yine bağımsızlık mücadelemizin simgesi oldu. Kahraman Denizlililer, milli iradeye, milletin adamlarına ve vatanına sahip çıktı” dedi.

Denizli yine aynı hassasiyeti sergiledi

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bundan tam bir yıl önce destan yazan hemşehrilerim ülkesine ve şehrine nasıl sahip çıktıysa, darbe girişiminin yıldönümünde de aynı hassasiyeti sergiledi. Yine genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk demeden halkımız meydanlardaydı. İnşallah bundan sonra da aynı hassasiyetle ve ilk günki heyecanla 15 Temmuzları idrak etmeye ve bu tarihi günü gelecek nesillerimize anlatmaya devam edeceğiz.” Hain darbe girişiminin yıldönümünde de vatanına ve şehrine sahip çıkıp meydanları boş bırakmayan Denizlililere teşekkür eden Başkan Zolan, “15 Temmuz, kahraman milletimizin elde ettiği en büyük zaferlerden biridir. Bu yolda tanklara ve silahlara göğsünü siper eden kahraman şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anar, gazilerimize sağlık ve sıhhatler dilerim” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

TÜM HABERLER