© Haber Acıpayam 2022

TRAFO HIRSIZLARI ENSELENDİ

Kale ilçesinde 2 adet trafo çalan hırsızlar, jandarma ekiplerinin yürüttüğü başarılı koordinasyonla Türkiye’nin 3 farklı kentinde yakalandı.

 Kale ilçesinde 2 adet trafo çalan hırsızlar, jandarma ekiplerinin yürüttüğü başarılı koordinasyonla Türkiye’nin 3 farklı kentinde yakalandı. Operasyonda ayrıca faili meçhul 10 trafo hırsızlığı olayı da aydınlatılmış oldu. 
Edinilen bilgiye göre, Kale ilçesinde farklı günlerde meydana gelen trafo hırsızlığı üzerine jandarma ekiplerince operasyon başlatıldı. Yapılan çalışmalarda olayın faillerinin 3 kişi olduğunu belirleyen ekipler operasyon gerçekleştirdi. 
Operasyonda 3 şahıstan 1’i Manisa’da, 1’i Aydın’da ve 1 diğeri ise Muğla’da yakalandı. Yapılan incelemelerde şüphelilerin ayrıca Aydın’ın Kuyucak, Sultanhisar, Bozdoğan, Nazilli ilçelerinden de 2018 yılının değişik dönemlerinde meydana gelen 10 ayrı trafo çalma olayının da failleri olduğu belirlendi. Şahısların ayrıca çaldıkları trafo yağı ve parçalarını Aydın’da sattıkları da tespit edilirken, satın alan şüpheli hakkında da hırsızlık malını satın almaktan dolayı işlem yapıldığı kaydedildi. 
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İlginizi Çekebilir

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor

Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.

Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı

Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.

Denizli’de termometreler 42 dereceyi görecek

Denizli’de hava sıcaklıkların hissedilir derecede yükselmesiyle birlikte termometrelerin 42 dereceyi görebileceği belirtildi.

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

TÜM HABERLER