© Haber Acıpayam 2022

Trafik kazası geçiren çocuk 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde okul servisinden inerken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 10 yaşındaki çocuk 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

 Denizli’nin Pamukkale ilçesinde okul servisinden inerken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 10 yaşındaki çocuk 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. 
Olay, geçtiğimiz 21 Şubat Perşembe günü meydana geldi. Milli Eğitim Koruma Derneği İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Samet Utku Barak (10) geçtiğimiz hafta okuldan çıkıp servis aracına binerek evine geldi. Evin yakınında okul servisinden inen küçük çocuğa bu sırada hafif ticari araç çarptı. Kazada yaralanan küçük çocuk çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakımda 5 gün yaşam mücadelesi veren Barak dün hayatını kaybetti. 
Barak’ın, 4. sınıf öğrencisi olduğu belirtildi. 

İlginizi Çekebilir

TOMA alevlerle mücadeleye destek verdi

Denizli’de görevli Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA), beşinci gününe giren Buldan’daki orman yangınını söndürme çalışmalarında aktif destek verdi.

Orman Genel Müdürü Karacabey: "Yangın güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor"

Denizli’nin Buldan ilçesinde 27 Ağustos tarihinde çıkan yangına müdahaleler sürüyor. Yangın koordinasyonu için bölgeye gelen Orman Genel Müdürü(OGM) Bekir Karacabey yangına ilişkin verileri paylaştı. OGM Müdürü Karacabey, "1 uçak, 25 helikopter, 151 arazöz, 12 iş makinası, 85 ilk müdahale aracı ve ve 2 bin 120 personel ise yangını kontrol altına almak için çalışmalarımız devam ediyor. Yangının Batı cephesinde büyük oranda ilerlemesini durdurduk. Alevler şuanda güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor" dedi.

Ot temizlemek isterken ormanı yakan 3 şüpheli gözaltına alındı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, besihanenin etrafındaki kuru otları yakarak temizlemek isterken orman yangınına neden oldukları iddia edilen 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

Alevlerin arasında kalan mahallede soğutma çalışmaları gece boyunca devam etti

Denizli'de 5 gündür süren yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek Bölmekaya Mahallesi'ne kadar ulaştı ve çevrede tahliyeler yapıldı. Yoğun müdahaleler sonucunda yangın gece saatlerinde mahalle çevresinde kontrol altına alınırken, evlerde hasar oluşmadı.

Alevlerin yaklaştığı Buldan'da hastane tahliye edildi

- Denizli'nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangınında mahallelerde ve hastanelerde tahliye çalışmaları devam ediyor.

Buldan'da başlayan yangın Aydın'ın bazı mahallerine ulaştı

Denizli'nin Buldan ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın dün akşam Aydın'ın bazı mahallerine kadar ulaştı. Havadan ve karadan ekiplerin müdahalelerde bulunduğu yangın devam ediyor.

TÜM HABERLER