Trafik kazasında ölen kardeşleri arkadaşları siyah tişörtlerle uğurladı
ACIPAYAMDenizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kardeş için düzenlenen cenaze namazında, 17 yaşındaki Nihal Yazıcının sınıf arkadaşları siyah tişörtlerle cenaze katıldı. 27 yaşında hayatını kaybeden Doğukan Yazıcı’nın ise nişan hazırlığı yaptığı öğrenildi.
Acıpayam’dan Burdur istikametine seyir halinde olan Doğukan Yazıcı idaresindeki 20 FK 828 plakalı otomobil, Apa Mahallesi'ni geçtikten sonra kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanmış ve iki kardeş hayatını kaybetmişti. Merkezefendi Belediyesi Hilal Camii’nde kılınan cenaze namazında Denizli Anadolu Lisesi 12. Sınıfa geçen Nihal Yazıcı’nın arkadaşları siyah tişörtler ile cenaze namazına katıldı. Trafik kazalarına tepki için giyinen arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. 27 yaşında hayatını kaybeden Doğukan Yazıcı’nın ise nişan yapmayı planladığı öğrenilirken, nişanlanacağı genç kız ise arkadaşlarının yardımıyla ayakta durabildi.
İki çocuklarını da trafik kazasında kaybeden Servergazi Devlet Hastanesi’nde sağlık memuru olan baba Tahsin Yazıcı ve Denizli Devlet Hastanesi’nde hemşire olan anne Adile Yazıcı’yı da Denizli Sağlık camiası yalnız bırakmadı. Hilal Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yazıcı kardeşler Çakmak Mezarlığına defnedildi.
İlginizi Çekebilir
Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.
Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı
Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.
Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi
Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.
İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi
Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.
Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu
Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.