© Haber Acıpayam 2022

"TÜRKİYE'DE EŞİ BENZERİ YOK"

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı, Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezini inceleyen ünlü sanatçılar dev yatırıma hayran kaldı.

 Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı, Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezini inceleyen ünlü sanatçılar dev yatırıma hayran kaldı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin Türkiye'de eşi ve benzeri olmadığını ifade eden sanatçılar en kısa sürede burada sahneye çıkmayı umduklarını kaydetti.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği en önemli projelerden biri olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, ünlü sanatçıları ağırladı. Ünlü sinema, dizi ve tiyatro sanatçısı Tamer Karadağlı, Volkan Severcan, Bora Severcan ve Sefa Zengin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve beraberindekiler yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Osman Zolan'ı tebrik etti. Sanatçılara teşekkür eden Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesinin sanata ve sanatçıya her zaman destek verdiğini belirtti. Kısa süre önce hizmete aldıkları Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezini anlatan Başkan Zolan, "Denizlimiz inşallah kültürün ve sanatın en üst seviyede yapıldığı yer olacak. Bu tesisimiz buna büyük katkı sağlayacak" dedi. 

Uluslararası standartta 

Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve beraberindekiler daha sonra 25 bin metrekareye oturan, 85 bin metrekare kapalı alana sahip dev tesiste incelemede bulundu. MÇS Fikir Sanat Ajans Başkanı Mehmet Çağrı Sebzeci eşliğinde kongre merkezini gezen sanatçılar Türkiye'de böyle bir eserin eşi ve benzerinin bulunmadığını ifade etti. 500, 1000 ve 2000 kişilik salonları, asansörlü sahneleri, kulisleri, ışık ve ses sistemleri ve konferans salonları ile her şeyin uluslararası standartta olduğunu belirten sanatçılar tesise hayran kaldı.

Büyükşehir Şehir Tiyatrosu ile sohbet

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde en kısa zamanda sahneye çıkmayı umduklarını belirten Tamer Karadağlı, Volkan Severcan, Bora Severcan ve Sefa Zengin, bir süre tesiste incelemede bulundu. Sanatçılar burada Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibiyle birlikte bir süre sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Konuklar son olarak özellikle öğrenciler için tesiste inşa edilen ve uzay gösteriminin yapıldığı planetaryumda (gezegen evi) da incelemede bulundu. 

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER