© Haber Acıpayam 2022

UZUN CADDEYE YAKIŞTI

Acıpayam’a bağlı Alaattin mahallesinde yapılan yol çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir yasasıyla Belediye iken mahalleye dönüşen Alaattin mahallesinde mahalle halkının en çok kullanılan caddesinden biri olan Uzun Caddede yol düzenleme çalışmaları kapsamında kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı.
 
Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalarla ilgili konuşan Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Uzun cadde olarak bilinen Alaattin mahallesinde yol düzenleme çalışmaları kapsamında ekiplerimiz kilit parke döşeme çalışmalarına başladı. Yol çalışmasını Kurban Bayramına kadar bitirerek vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak bu caddemizi ulaşıma açmak istediklerini ifade etti.


Şevkan,  Acıpayam  Belediyesi olarak 56  mahallemizde planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Teknik ekip arkadaşlarımız ile birlikte  tüm mahallelerimizi adım adım dolaşarak gerekli incelemeleri yapıyoruz. İlçemizin her mahallesinde  Acıpayam Belediyesinin imzası var, olmaya da devam edecek. Hiç bir vatandaşımızın şüphesi olmasın dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

TÜM HABERLER