© Haber Acıpayam 2022

YAMAÇ PARAŞÜTÜ ŞAMPİYONASI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Denizli'de "3.Çameli Uluslararası ve Kültür Festivali" kapsamında yer alan "Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası" için Yaylacık Dağı atlayış noktasında hazırlıklar başladı.

 Denizli'de "3.Çameli Uluslararası ve Kültür Festivali" kapsamında yer alan "Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası" için Yaylacık Dağı atlayış noktasında hazırlıklar başladı. 
Çameli Gürsü Mahallesi’nde 2 bin 140 metre yükseklikte yer alan Yaylacık Dağı atlayış alanı çevresinde paraşütçülerin ve izleyicilerin rahatça hareketçe etmelerini ve güvenli şekilde dünya paraşüt şampiyonasını izlemeleri için çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Konu ile açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde 28 Temmuz - 2 Ağustos Tarihleri arasında Yaylacık Dağı'nda düzenlenecek olan ve üçüncü kez ev sahipliğini yaptığımız Çameli Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivali kapsamında yer alan Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası için herşeyin en iyisini yapmak için çalışıyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER