Yaz Kur'ân kursları yoğun ilgi görüyor
ACIPAYAMAcıpayam'da, müftülük ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün katkılarıyla açılan Kur'ân kursları yoğun ilgi görüyor.
Kurs verenlerden Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmeni Süleyman Uysal ise ilginin beklenenden çok daha fazla olduğunu belirterek, "Yaz Kur'ân kursuna gelen çocuklar, Kur'ân–ı Kerîm okumasını öğrenmenin yanısıra namaz sûreleri ve temizlik gibi konularda bilgi sahibi oluyorlar. Çocuklarını bu kurslara gönderen anne ve babalara, alâkalarından dolayı teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu. Uysal ayrıca derslerde verimliliğinin arttırılması amacıyla öğrenciler arasında Kur'ân–ı Kerîm'i güzel okuma ve bilgi yarışmaları, tiyatro, yüzme ve futbol gibi çeşitli faaliyetler düzenlediklerini söyledi.
İlginizi Çekebilir
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.
Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı
Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.