Yeni çevre yolunda geri sayım başladı
ACIPAYAMUlaşım projeleri ile kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolunda sona yaklaştı. Hal Köprülü Kavşağı'nın ardından Bozburun Köprülü Kavşağı'na bağlanacak 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolu ile onbinlerce araç şehir merkezi trafiğine girmeyecek. Dev proje ile onlarca mahalle İzmir ve Ankara yoluna kolay bir şekilde ulaşacak
İlginizi Çekebilir
Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti
Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi
Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor
Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.
Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı
Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.
Denizli’de termometreler 42 dereceyi görecek
Denizli’de hava sıcaklıkların hissedilir derecede yükselmesiyle birlikte termometrelerin 42 dereceyi görebileceği belirtildi.
1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı
Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.