© Haber Acıpayam 2022

YÜZÜNE TIRAŞ KÖPÜĞÜ SÜRÜP PTT'Yİ SOYDU

Denizli’de PTT şubesine giren yüzü tıraş köpüğüyle kaplı bir kişi, görevliye silah göstererek 2 bin TL çaldı.

 Denizli’de PTT şubesine giren yüzü tıraş köpüğüyle kaplı bir kişi, görevliye silah göstererek 2 bin TL çaldı. 
Edinilen bilgiye göre olay, öğle saatlerinde Merkezefendi ilçesi Selçukbey Mahallesi’nde bulunan PTT’nin Selçukbey Şubesi’nde meydana geldi. PTT’nin Selçukbey şubesine bir araçla gelen bir kişi plakasını tıraş köpüğüyle kapattı. Daha sonra tıraş köpüğünü yüzüne süren şahıs, güneş gözlüğünü de takarak PTT şubesine girdi. İlk olarak sakin hareket eden şahıs, daha sonra belinden tabancasını çıkararak kadın görevliye gösterdi. Cebinden siyah bir poşet de çıkaran şahıs, PTT görevlisinden kasadaki paraları doldurmasını istedi. Kadın görevli sakin bir şekilde paraları poşete doldururken, hırsızın bu sırada silahını göstermeye devam ettiği görüldü. Şahıs 2 bin TL parayı aldıktan sonra dışarı çıkarken, kadın görevli ilk şoku atlatıp polisi aradı. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi geldi. Bu sırada araçtan şüphelenen çocuklar ise aracın plakasındaki tıraş köpüğünü silerek, aracın plaka numarasını aldı. Polis ekipleri PTT şubesinde incelemelerde bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Soygunu gerçekleştiren şahsı gördüğünü kaydeden İ.D. isimli kız çocuğu, ‘’Yüzü beyaz köpüklü birisi geldi. Biz çok korktuk. Gelen adamın aracının plakası da köpükle kapalıydı ama ben ayağımla açtım. Siyah uzun boylu bir adamdı. Biz çok şüphelendik. Bir şey olacağını anladık. Yüzü köpüklü bir kişi PTT’den para çaldı” dedi.

İlginizi Çekebilir

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

TÜM HABERLER