© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM BELEDİYE SPOR FUTBOL KULÜBÜ BİR İLKE İMZA ATTI

Tüm yaş gruplarındaki alt yapı çalışmaları ve başarıları ile ön plana çıkan kulüp  bayan futboluna da el attı. 2021 Temmuz ayı itibari ile çalışmalara başlayan ve giderek artan sporcu sayısı ile hızla büyüyen bayan takımıyla ilgili futbol takımı antrenörü İbrahim Çankır açıklamalarda bulundu.

Çankır; "İlk başlarda üç dört futbola hevesli kızımızla çıktığımız bu yolda şu anda sayımız 40'a yaklaştı önümüzdeki günlerde bu sayının daha da artacağını düşünüyorum. Kızlarımız bu konuda inanılmaz istekli, çok çalışıyorlar ve bu soğuk havalarda bile antrenman kaçırmayacak kadar fedakarlar. Şu an 12 yaşından başlayıp 17 yaşına kadar sporcularla çalışıyoruz. Mevcud çalışma şartlarımız bir çok takıma göre gayet iyi durumda antrenman malzemesi konusunda sıkıntımız yok bu konuda başta bizden desteklerini esirgemeyen Acıpayam Belediyesine ve Belediye Başkanımız Dr Hulusi Şevkan'a, her zaman maddi manevi arkamızda duran Kulüp Başkanımız sayın Mehmet Alev'e ve diğer yöneticilerimize, tesis kullanımı konusunda bize yardımcı olan Gençlik Spor ilçe müdürümüz Süleyman Akıncı'ya ve personeline, kız çocuklarına yönelik futbol kursu açma noktasında bize destek olan Halk Eğitim Merkezi müdürümüz Özkan Sağun'a ve müdür yardımcılarına, her türlü sorunumuzda yanımızda olan alt yapı koordinatörümüz Bayram Keskin hocama ve diğer antrenör arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Şimdilik liglere katılmak için tam olarak hazır değiliz belki ama en yakın zaman da hazır hale geleceğimizi düşünüyorum. Geçen günlerde ilimizi kadınlar ikinci liginde temsil eden Horozkent Spor altyapısı ile bir hazırlık maçı yaptık bizim için iyi bir deneyim oldu aynı zamanda eksiklerimizi de görmüş olduk, kızlarımız daha da hırslandı. ilk etaptaki düşüncemiz bu şekildeki maç sayımızı arttırmak ve maç temposu kazanmak, İlerleyen dönemde ki amacımız ise kızlarımızı yaş kategorilerine ayırmak ve a takım düzeyinde de  liglerde boy  göstermek " dedi.

 Acıpayam Belediye Spor Alt Yapı Koordinatörü Bayram Keskin; " Acıpayam Belediye Spor Kulübü olarak Denizli de sadece birkaç kulübün başarabildiği kız futbol takımını ilçemizde de oluşturma noktasında kararlıyız. Acıpayam kızları bunu başarabileceklerini ilk senede bile kanıtladılar bu konuda onlara inancımız sonsuz. Daha yolun başındayız acele etmiyoruz adımlarımızı sağlam atmak istiyoruz, önceliğimiz alt yapı oluşturmak bunu da Acıpayamda ki genç kızlarımızla yapmak istiyoruz. Sonraki hedefimiz birkaç sene içerisinde  bayan futbolunda yer edinmek bunuda başaracağımıza inanıyoruz. İbrahim Çankır hocamız kulübümüz adına bir şans  inanılmaz özverili çalışmalar yapıyor ve bu konuda en büyük pay sahibi de kendisidir. Hocamız her ne kadar çalışma şartlarından şikayet etmese de kulüplerde eksik bitmez çok daha iyi şartların oluşması  başarıya giden yolda zamanı kısaltacaktır ve ben bu konuda bütün Acıpayamlı iş adamı ve esnaflarımızın bu kızlarımıza sahip çıkacağını düşünüyorum" şeklinde ifadelerde bulundu.

İlginizi Çekebilir

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

TÜM HABERLER