© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM BELEDİYESİ KAPANMA GÜNLERİNDE HALKIN YANINDA

17 günlük tam kapanma kararı sonrası açıklama yapan Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan “Acıpayam Belediyesi olarak Acıpayam Kaymakamlığımızla birlikte tüm birimlerimizle ilçe halkımızın yanında olacağız.Bu süreci de el birliği ile atlatıp, 17 gün sonra yeniden daha sağlıklı bir sürece başlamayı ümit ediyoruz” dedi.

 

BELEDİYE HİZMETLERİNİ HALKIMIZA HİSSETİRECEĞİZ

 

Acıpayam Kaymakamlığımız ve Acıpayam Belediyemizin oluşturduğu Vefa Sosyal Destek Grubu kaymakamlık, belediye ve gönüllü öğretmenlerden oluşan ekiplerimiz ile kapanma sürecinde rutin gerçekleştirilen belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, 56 mahallede yaşayan tüm vatandaşlarımıza ulaşıp, hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için 7 gün 24 saat hizmette olacaklarını duyurdu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan “Yaklaşık 14 aydır ülkemizde etkisini gösteren Koronavirüs salgın ile mücadele de artık yeni bir safhaya geçiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamalar doğrultusunda yeni tedbirlerin uygulanmasına 30 Nisan itibariyle başladık.Biz de Acıpayam Belediyesi olarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız başta olmak üzere, bize ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızın yanında ve hizmetinde olacağız.

 

65 yaş üstü, kronik rahatsızlığı, hastaneye gidecek olan vatandaşlarımıza ücretsiz ulaşımı desteği başta olmak üzere, dezenfekte ekibimiz yaşam alanları ve ortak kullanım noktalarını ilaçlamasında ve sokağa çıkmayan vatandaşlarımıza ihtiyaçlarının karşılanması gibi diğer rutin hizmetlerimiz aksatmadan ilçe halkımıza hizmet verme gayretinde olacağız”dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER