© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM ‘DA AHDE VEFA BULUŞMASI

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan'ın ev sahipliğinde Ucarı Gölpark tesislerinde belediye başkanlarının hasret giderdiği organizasyon, aynı zamanda güzel bir "vefa" örneği de oldu.

 

Acıpayam Belediyesinde ve kasabalarında Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunmuş isimlerin eşleriyle birlikte katıldığı yemekte konuşan Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan''1869 yılında kurulan Acıpayam Belediyesi ve kasabalarına yıllar içerisinde birçok Başkanımızın hizmetleri dokunmuştur. Görev alarak Acıpayamımıza ve kasabalarımıza hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Hayatını kaybedenleri saygıyla ve rahmetle anıyor, aramızda olanlarına sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Görev yaptığımız ve içinde bulunduğumuz makamlar halka hizmet yolunda bulunduğumuz makamlardır. Kişiler gelip geçici makamlarsa bakidir. Birçok önceki dönem belediye başkanlarımız gibi bizlerde bu makamlarda ki hizmet süremizi tamamladıktan sonra yerimizi yeni dinamik arkadaşlara bırakmanın mutluluğu ve gururunu yaşayacağız. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinciyle görevimizi sizlerden aldığımız tecrübe ve birikimler doğrultusunda en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. "dedi.

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte belediye başkanlarının başkanlık süresince yaşadıkları anılarını anlatması geceye ayrı bir renk kattı.

 

Vefa yemeğine katılarak kendilerini onurlandırdıkları belirten ve teşekkür eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Acıpayam Belediyesinde ve kasabalarında Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunmuş isimlere görev yaptığı yılları ile '' Halka Hizmetin Kahramanlarına Selam Olsun'' yazılı teşekkür plaketi takdim etti.

 

Yemeğe katılan önceki dönem Belediye Başkanları vefa yemeğinde kendilerini buluşturan Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan'a teşekkür ederek,yaz ayında da böyle bir organizasyonda buluşmak için karar aldılar.

 

Vefa yemeğine işleri ve mazeretleri nedeniyle katılamayan Belediye Başkanları, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan aracılığıyla selamlarını ilettiler.

 

Vefa yemeğine önceki dönem belediye başkanlarının yanı sıra Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz de katılarak, Acıpayam kasabalarında görev yapan değerli belediye başkanlarına yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER