© Haber Acıpayam 2022

Aileyi taşıyan otomobil şarampole yuvarlandı; 1’i ağır 3 yaralı

Denizli’nin Çal ilçesinde gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan otomobilin taklalar atarak şarampole uçtuğu kazada anne, baba ve 12 yaşındaki çocukları yaralandı.

Kaza, Çal ilçesine bağlı Sakızcılar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Nazım Ç., idaresindeki 20 EV 349 plakalı otomobili, gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkması sonucu taklalar atarak şarampole devrildi. Kazayı fark edenlerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri, jandarmayla beraber sıkışan sürücü Nazım Ç., anne Sermil Ç. ve 12 yaşındaki çocukları Ahmet Can Ç.’yi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri, yaralıları yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Hurdaya dönen araç görevliler tarafından çıkarılarak otoparka çekildi.

Soruşturma başlatılan kazada anne Sermil Ç.’nin durumunun ağır olduğu, baba ve çocuğun ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

TÜM HABERLER