© Haber Acıpayam 2022

AK Parti Denizli, depremzedeler için seferber oldu

AK Parti Denizli İl Başkanlığı, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilde hissedilen depremde zarar gören vatandaşlar için tek yürek oldu.
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilde hissedilen depremde zarar gören vatandaşlar için AK Parti Denizli İl Başkanlığı seferber oldu. AK Parti Denizli İl Başkanlığı, AK Parti Denizli Gençlik Kolları ve AK Parti Denizli Kadın Kolları tarafından yürütülen kampanyayla Hatay’da depremzedelere çok sayıda tekstil malzemeleri, bebek bezleri, mama, battaniye gibi ürünler gönderildi.
AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilde hissedilen deprem yüreklerimizi dağladı. Devletimiz her türlü imkanı ile vatandaşlarımızın yanında. Allah’ın izniyle bu zor günleri birlik beraberlik ve kardeşlikle aşacağız. Deprem bölgesinde göçük altında kalan ve hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah Rahmet Eylesin. Bugün tüm kalbimizle onlara dualarımızı gönderiyoruz. Denizli’de başta AK Parti Teşkilat mensuplarım olmak üzere vatandaşlarımızın da desteği ile Hatay’a deprem bölgesine çok sayıda temel ihtiyaç malzemeleri gönderdik. Bir tır dolusu malzeme Allah’ın izniyle vatandaşlarımıza ulaşacak. Yardımlarımız devam edecek. Bu anlamda vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi

İlginizi Çekebilir

Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir

Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

TÜM HABERLER