Alevlere teslim olan kokoreç dükkanı küle döndü
ACIPAYAMDenizli’nin Merkezefendi ilçesinde kokoreç dükkanı olarak kullanılan bir iş yeri, meydana gelen yangında küle döndü.
Yangın, Merkezefendi ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 29 Ekim Bulvarında yer alan F.T.’ye ait bir kokoreç dükkanından henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı dumanlar yükselmeye başladı. Dumanların yerini kısa sürede alevlerin almasıyla bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri çağrıldı. İhbar üzerine gelen ekipler, hızlı bir şekilde iş yerini saran alevlere müdahale etti. İtfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürürken, güvenlik güçleri ise çevrede önlem aldı. Alevleri kontrol altına alan itfaiye ekipleri, soğutma çalışmalarını sürdürdü.
Çalışmalarını tamamlanmasından ardından kokoreç dükkanı küle dönerken, yangının çıkış nedenin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.