© Haber Acıpayam 2022

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları öğrencilerle buluşuyor

Denizli’de 'Anadolu Mektebi Yazar Okumaları; Mustafa Kutlu' paneli, öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Merkezefendi İlçesi Erbakır Fen Lisesi’nde gerçekleştirilen ‘Anadolu Mektebi Yazar Okumaları; Mustafa Kutlu’ paneline İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, eğitim yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici “ Anadolu Mektebi Yazar Okumaları ‘Mustafa Kutlu’ Paneli, Denizli’de bir yılı aşkın bir süredir devam ettirdiğimiz bir etkinlik. Panelist öğrencilerimiz okudukları kitabı her yönüyle ele alarak; yazarın hayatını, dünya görüşünü ve bizlere bıraktığı milli-manevi izleri derinlemesine inceleyebilme fırsatı buluyorlar. Panelist öğrencilerimiz ve danışman öğretmenimizi canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Erbakır Fen Lisesi öğrencileri tarafından yıl içerisinde okunan 10 eserin yorumlanmasıyla hazırlanan panel, 1’i moderatör olmak üzere 4 panelistin 40 dakika süren sunumunun ardından sona erdi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER