Babadağ özlediği hizmetlere kavuşacak
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral ile birlikte Babadağ’ı özlediği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhur İttifakı Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral ile birlikte Babadağ ilçesini özlediği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi. Başkan Zolan, Denizli’nin 2014 yılında büyükşehir statüsüne kavuştuğunu hatırlatarak bu tarihten itibaren kentin 19 ilçesi 616 mahallesinde hizmet destanları yazdıklarını söyledi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi olarak Babadağ ilçesinde de temas etmedik yer bırakmadıklarını, sokak sokak döşedikleri kilit parke taşlarıyla vatandaşların ayağının yazın toza kışın ise çamura değmediğini anlatan Başkan Zolan, altyapıdan üstyapıya, itfaiyeden mezarlık hizmetlerine ilçenin en ücra mahallesine kadar hizmet götürdüklerini belirtti. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Büyükşehir Belediyemizle gözbebeğimiz Babadağ’ın güzelliğine güzellik katmaya devam ediyoruz. Biz Babadağ’ı seviyoruz, Babadağ da bizi seviyor. İnşallah bundan sonra da Sayın Murat Kumral ile Babadağ’ımız özlediği hizmetlere kavuşacak. El ele gönül gönüle vatandaşlarımızın dertlerine derman olmayı sürdüreceğiz” dedi.
Öncelik istihdam projeleri
Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral ise, önceliklerinin istihdama ve iş alanlarını geliştirmeye yönelik çalışmalar olduğunu belirterek Babadağ Sanayi Sitesi, TOKİ, doğalgaz ve imar çalışmalarının olmazsa olmaz projeleri olduğunu belirtti. Yayla turizmi gibi ilçelerini canlandırarak göçü tersine çevirmeyi amaçladıklarını işaret eden Kumral, “Babadağ ilçemizin neye ihtiyacı varsa bu doğrultuda hareket edeceğiz. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ile birlikte ilçemizi özlediği hizmetlere kavuşturacağız. Hak ettiği hizmeti alan güzel bir Babadağ hayal ediyoruz. Babadağ ilçemizde vatandaşlarımızın teveccühü ile inşallah kaldığımız yerden devam etmeye ve güzel hizmetler yapmaya talibiz” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.