Bakan Kasapoğlu'ndan Başkan Zolan'a teşekkür
ACIPAYAMDenizli'ye bir dizi program ve ziyaret için gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi kente kazandırdığı 8 kapalı yüzme havuzundan biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ni inceledi, sporcularla bir araya geldi. Ziyarete Bakan Kasapoğlu’nun yanı sıra AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve beraberindekiler katıldı. Bakan Kasapoğlu ilk olarak Büyükşehir Belediyespor yüzme, judo, karate ve tekvando takımı sporcuları ile bir araya geldi. Sporcularla yakından ilgilenen Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, müsabaka ve şampiyonalara hazırlanan gençlere başarı dileklerinde bulundu. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezinde 4, ilçelerde 4 olmak üzere 8 ayrı yüzme havuzu ve spor kompleksi kazandırmasının büyük bir önem arz ettiğini kaydeden Bakan Kasapoğlu, yapılan yatırım ve çalışmalar nedeniyle Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti.
Uluslar arası standartlarda yapılacak
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu daha sonra Kayalar Mahallesi’nde yapımı planlanan yeni şehir stadyumu inşaat alanında incelemelerde bulundu. İncelemeye Bakan Kasapoğlu ile birlikte Denizli Valisi Ali Fuat Atik, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekilleri Nilgün Ök, Ahmet Yıldız ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile beraberindekiler katıldı. Stadyumun yeri ve konumu hakkında proje üzerinde Bakan Kasapoğlu’na ayrıntılı bilgi veren Başkan Osman Zolan, stadyumun uluslar arası standartlara uygun bir şekilde yapılacağını kaydetti.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.