Bakan Kurum'dan Başkan Osman Zolan'a ziyaret
ACIPAYAMBir dizi program ve ziyaret için Denizli'ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Denizli'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Kurum, "Tarımın, turizmin, termal turizmin, tekstilin, sanayinin merkezi Denizlimizi bulunduğu konumdan daha da iyi seviyelere çıkaracak adımı hep birlikte atacağız" dedi.
Bakan Kurum'dan Başkan Osman Zolan'a ziyaret
Bir dizi program ve ziyaret için Denizli'ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Denizli'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Kurum, "Tarımın, turizmin, termal turizmin, tekstilin, sanayinin merkezi Denizlimizi bulunduğu konumdan daha da iyi seviyelere çıkaracak adımı hep birlikte atacağız" dedi.
Denizli'ye bir dizi program ve ziyaret için gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Bakan Kurum'un yanı sıra önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ile beraberindekiler eşlik etti. Başkan Osman Zolan ziyarette yaptığı konuşmada, Bakan Kurum'un Denizli'ye her zaman destek olduğunu belirterek, "Denizlimiz şehircilik anlamında başta Cumhurbaşkanımız ve tüm büyüklerimizin desteği ile güzel bir noktaya geldi. Altyapısıyla, üst yapısıyla, temiz havasıyla, yeşil alanlarıyla, spor alanlarıyla, kültür, sanat ve gençlik merkezleriyle Denizlimiz gerçekten imrenilerek bir şehir haline geldi. Allah yolumuzu açık etsin. Daha yapacak çok işimiz var. Sizlerin desteğiyle milletimizin beklemiş olduğu hizmetleri yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" dedi.
"Projelerimizin ilerleme safhalarını gördük"
Denizli'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Kurum ise, "Tüm Denizli halkına hem Cumhurbaşkanımıza 18 yıllık süreçte vermiş oldukları desteklerden ötürü, hem de 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanımız Osman Bey’e verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum" dedi. Bakan Kurum, sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha önce de Denizlimizi ziyaret etmiştik. Bugün de projelerimizin ilerleme safhalarını gördük. Belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle, grup başkanvekilimizle, valimizle bir araya gelmek ve istişare yapmak suretiyle kararlarımızı aldık. İnşallah en kısa zamanda da bu kararlarımızı uygulayacağız. Tarımın, turizmin, termal turizmin, tekstilin, sanayinin merkezi Denizlimizi bulunduğu konumdan daha da iyi seviyelere çıkaracak adımı hep birlikte atacağız."
İlginizi Çekebilir
Sokakta başlayan tartışma evde cinayetle sonlandı
Denizli'de sokakta yaşanan tartışmanın ardından evde arkadaşını bıçaklayarak öldüren şüpheli kayıplara karıştı.
Düğün dönüşü feci kaza; 1 ölü 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde çift, düğün dönüşü motosikletin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 ölü, 1 yaralı.
Kendisinden haber alınmayan gıda mühendisi 1 aydır kayıp
Denizli' yaşayan gıda mühendisi Cihan Köse, yakınları tarafından 1 aydır haber alınamıyor. Sosyal medya hesaplarından duyurular ve polis ekiplerinin arama çalışmaları devam ediyor.
Denizli’nin hububat deposu Acıpayam’da arpa hasadı başladı
Denizli’nin hububat deposu ilçelerinden Acıpayam’da arpa hasadı, Vali Ömer Faruk Coşkun’un katılımıyla başladı. Biçerdöver kullanan Vali Coşkun, ilk hasadı gerçekleştirdi.
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.